Billigt och bra Svenskt Webbhotell

Det finns en mängd webbhotell att välja mellan när du vill skapa din egen hemsida till företag eller åt dig själv. Det finns några saker man kan tänka på när man väljer. Vi försöker bena ut några av de frågor som kan dyka upp.

Vi kan börja med bra support. Vissa föredrar support på svenska medan andra inte bryr sig om supporten hanteras från Indien och på engelska. Personligen så har jag inget emot att supporten sköts från ett annat land och på ett annat språk. Men det är iaf. något att tänka på om du är av en annan åsikt. Soulmate är isf. ett bra alternativ om du vill ha ett webbhotell med svensktalande support. (De talar givetvis även Engelska).

Vissa föredrar ett webbhotell som är billigt före webbhotell med bra infrastruktur och teknik. Det behöver inte nödvändigtvis vara det ena eller det andra men faktum är att det oftast är så. Ett billigt webbhotell bygger i princip alltid på ”shared hosting” dvs. att man delar på resurserna med andra. Detta påverkar såklart laddningstider etc. Men om du bara behöver en ”vanlig” hemsida så är det inget problem. Har du däremot ett krävande system eller hemsida då bör du fundera på en egen server.

Soulmate Hosting är ett bra svenskt webbhotell med bra kvalitét som vi kan rekommendera.